Over ons

Bindinc. is in oplage en omzet de tweede publieksbladenuitgeverij en dé 50-plusuitgever van Nederland. Op deze website vindt u meer informatie over Bindinc. Adverteren, de advertentieverkoop en samenwerkingsmogelijkheden met de titels Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, VARAgids, MAX Magazine, K&C en De Verwondering. Ook vindt u meer informatie over diverse online diensten van Bindinc. zoals TVGids.nl en Televizier.nl.

Bereiken, Boeien en Binden is het handelsmerk van Bindinc. Het vermogen om mensen met kwalitatieve uitgeefconcepten en mediaservices te verbinden met en aan omroepen en verenigingen. Dat heeft Bindinc. gemaakt tot het hoogwaardige custom mediabedrijf dat het nu is.

Bindinc. bestaat uit meerdere divisies namelijk:

  • Bindinc. Adverteren: Sanoma verricht in opdracht van Bindinc. de advertentieverkoop
  • Custom Media: Bindinc. verzorgt redactionele producties en (uitgeef)diensten in de volle breedte. Wij adviseren en creeëren. Voor omroepen, maar ook voor organisaties die meer vorm en inhoud willen geven een de relatie met hun achterban, of dat nu donateurs, vrijwilligers, patiënten of andere belanghebbenden zijn.
  • Programma Data Services: Bindinc. is in Nederland de grootste aanbieder van programmagegevens voor programmabladen, EPG's, smartphone, tablets of connected tv.
  • Kenniscentrum: Bindinc. is doelgroepexpert en investeert in onafhankelijk en objectief doelgroeponderzoek. Het consumentengedrag van families en 50-plussers binnen verschillende branches staat daarbij centraal. Unieke kennis van unieke doelgroepen. Onmisbaar voor elke marketeer.

Voor meer informatie over alle dienstverleningen van Bindinc., bekijk de corporate website.

 

In de pdf's hieronder leest u meer over de gebruiksvoorwaarden van deze site, de zgn. disclaimer, en het privacy statement, ter bescherming van uw en onze gegevens. Ook de actievoorwaarden voor als er op deze sites acties of prijsvragen worden gehouden.